HomeNieuwsDienstenProjectenOver ons
Image1 Welkom bij Spekkink C R

Introductie
English

 
Spekkink op Open Geodag
Dik Spekkink hield op 2 september een presentatie op de Open Geodag in Utrecht over BIR, BIM, BIM Loket en CB-NL

Eerste cursisten van opleiding BIM engineer geslaagd!
Op 1 juli is het eerste cohort deelnemers van de cursus 'BIM engineer' van Avans+ geslaagd! Het gemiddelde niveau was zeer hoog! Kuijpers Installaties heeft er 18 waardevolle, toekomstbestendige medewerkers bij!

BIR Kennisposter BIM Toepassingen verschenen
In de reeks kennisproducten van de Bouwinformatieraad is in maart 2015 de `Kennisposter BIM Toepassingen`verschenen. Klik hier om te ontdekken hoe u de poster kunt bemachtigen.

Wat is nodig voor een effectieve BIM-implementatie?
.... is de titel van een artikel van de hand van Dik Spekkink in het TVVL Magazine van december 2014. Klik hier voor meer info en een download link. DIK SPEKKINK CLUSTERTREKKER BOUWINFORMATIERAAD Image8

Eind 2014 is Dik Spekkink lid geworden van het Programmateam van de Bouw Informatie Raad (BIR).

Het Programmateam is verantwoordelijk voor het management van de BIR-activiteiten. Die activiteiten zijn verdeeld in vier clusters: Management & organisatie, Processen, Mens & cultuur en Informatietechnologie.

Image9 Dik is trekker van de clusters Processen en Informatietechnologie. Daarin zitten onder meer projecten als COINS, CB-NL, Informatiebehoefte Systems Engineering en Nationaal BIM Protocol.

Zie verder ook de website van de BIR


Image4
HANDLEIDING DNRSTB.NL (STB 2009) Image6

Spekkink C&R verzorgt voor de BNA Academie workshops rond het werken met de STB 2009 en de online applicatie dnrstb.nl (www.dnrstb.nl). Deze applicatie heeft een prima helpfunctie, maar er is daarnaast veel behoefte aan een schriftelijke handleiding. Een beknopte handleiding door Spekkink C&R kunt u hier downloaden.

11-09-28 Handleiding werken met dnrstb.pdf
application/pdf - 3108.3kB

Image4